Wij vinden het leuk als je een reactie stuurt. Hij wordt geplaatst op onze website zodra wij internet weer hebben. Je e-mailadres wordt niet in het gastenboek opgenomen.

Schrijf hier je reactie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
284 berichten.
Elisabeth heeft geschreven op 28 december 2017
Lieve Pouwel en Marjolein, Wat een belevenissen sinds jullie vertrek. ALs ik het zo lees hard werken gepaard met momenten van plezier en genot. Ik wens jullie een behouden vaart wetende dat er een engeltje op jullie schouder met jullie mee reist die jullie zal beschermen. Dikke knuffel en veel liefs,
Wicher & Svetlana heeft geschreven op 23 december 2017
Alvast een hele fijne kerst! Blijft klussen zo'n boot, wij zijn ook weer lekker bezig met de onze ?. Veel vaarplezier, Svetlana en Wicher.
Harald de Vlaming heeft geschreven op 20 december 2017
Dat ziet er uit als vakwerk, klasse !!!! Nu varen en op pad. Gezellige (warme) kerst. groet Harald en Ingrid.
Ed en Herma Wycisk heeft geschreven op 19 december 2017
De feestdagen komen eraan en jullie gaan de kerstdagen gezellig doorbrengen met nieuwe interessante zeilvrienden. Het koude Holland missen jullie dan ook niet. Genoten van jullie reisverslag. Hard buffelen noemen wij het om de Gwelan weer zeilklaar te krijgen. De tocht naar het noorden, richting NY, betekent kou en slecht weer. Je mooie bruine kleurtje, Pouwel, verdwijnt als 'sneeuw voor de zon'. Een goede start in 2018 en behouden vaart!! Hartelijke groeten van ons!
Mark en Melinda heeft geschreven op 10 december 2017
Heerlijk, weer in de Caribbean! Nog even de laatste klusjes en weer verder zeilen. Iets noorderlijker is het al een beetje koeler kunnen we uit ervaring melden. We gaan elkaar vast nog treffen ergens in de Carieb of de eastcoast ? Veel zeilplezier.
Pieter Jan & Renske heeft geschreven op 9 december 2017
Diepe bewondering, Pouwel, voor je gezwoeg onder het zeiltje. Wat betreft bbmotor: zou dat niet oude brandstof kunnen zijn? Monteur vertelde me dat euro loodvrij al na 1 maand bedorven is. Wat leuk dat jullie weer op de boot zijn, we volgen jullie nauwgezet. Behouden vaart straks!
Harald de Vlaming heeft geschreven op 28 november 2017
Yesssss, back again en goed te lezen dat jullie weer veilig daar zijn, leuk !! Nu ff stevig klussen, maar gelukkig is het lekker weer. Veel succes. Gr Harald en Ingrid.
Gé de Jong heeft geschreven op 28 november 2017
Goed te lezen dat jullie er weer zijn en de eerste klussen hebben gedaan. Zuur van dat dek, maar een goede kit doet wonderen. Wel een klereklus. We gaan jullie weer met belangstelling volgen. Een verzoek: als je ergens aankomt, laat dan de AIS nog een tijdje aan staan. In dat gebied kan het even duren voordat een ontvanger je oppikt.
Trees&Kees heeft geschreven op 3 augustus 2017
Veel plezier nog in de carrieb. Hartelijke groeten van de Rebel vanaf La Gomera(aug 2017) :))
Arno van der Heijden heeft geschreven op 28 juli 2017
Dag beiden, superleuke blog en zeilverhalen!! Daar waar wij nog ff van dromen? zeg. Hoorde ik net van deze zeilsite via Joost Ruis, ben gelijk gaan lezen. Toptip!!
Ingrid Lind heeft geschreven op 22 mei 2017
Ja welkom weer in Nederland. Genoten van al jullie verhalen en hoop nog meer te horen als we elkaar weer in levende lijve zien. Wij zijn vanaf de 23e juni weer in NL. Tot snel. Nu lekker even de zeebenen rust geven. Ingrid
Marjolein & Pouwel heeft geschreven op 18 mei 2017
Test
harald de vlaming heeft geschreven op 5 april 2017
Leuk weer al jullie verslagen en wat een perfect weer om daar zo rond te varen, heerlijk !!!!! Groetjes Harald en Ingrid.
Ed heeft geschreven op 3 april 2017
Hallo lieve mensen, even het gastenboek weer nieuw leven inblazen. De Caribische zwoelte zorgt er wellicht ook voor dat we hier rustig meedommelen, genietend van de nieuwe verhalen. Jullie blog begint al aardig op een mooie reisgids te lijken. Dat in de tijd heen en weer zeilen langs de verschillende eilanden biedt jullie straks een prima keuze als jullie later weer noordwaards gaan. Leuk om zo nu en dan weer even bij te lezen wat de avonturen zijn.
Egbert Brouwer heeft geschreven op 3 april 2017
Ha Pouwel & Marjolein, ik heb jullie helaas niet gevolgd vanaf het begin (was jullie reis een beetje vergeten), maar gelukkig kwam ik het mailtje van Pouwel tegen dat hij stuurde na de crematie van MJ (alweer meer dan een jaar geleden!). Ben ondertussen helemaal bijgelezen! Wat een mooi avontuur en wat een heerlijke (en jaloers makende) verhalen. Volg jullie ondertussen op de voet vanuit Manilla (wij gaan eind mei na 3 heerlijke jaren weer terug naar NL). Reinier komt toevallig vanavond hier aan voor een weekje Filipijnen. Behouden vaart en hartelijke groeten, ook van Machteld.
Robert de Vlaming heeft geschreven op 24 maart 2017
Ha Pouwel, Leuk je verhalen over jullie tocht te lezen. Herinneringen aan vroeger toen we in de Piraatjes begonnen.Ik lig al 10 jaar met mij boot Ubuntu in de Caraibean. Op het moment in Shelter Bay Marina Colon, Panama. Half mei daar weg en dan hoop ik half juni in St Maarten zijn. Las dat je een IridiumGo had, die ben ik net aan het bestellen. Laten we contact houden, misschien zien we elkaar daar ergens in de Carib. Hartelijke groet Robert
Martine en jd heeft geschreven op 22 maart 2017
Lieve mensen, eindelijk weer even helemaal bijgelezen met al jullie verhalen na het vertrek uit St Maarten . Ziet er allemaal verrukkelijk heerlijk uit. Met een regenachtige dag hier helemaal. Zo te lezen hebben jullie mooie momenten beleefd op o.a. st Barth. Met onze verkiezingen net achter de rug hebben ze daar nog nooit van nivelleren gehoord . Wat een jachten !!! . Hier alles OK, deze week eerst oppas avond . Stuur via de app wel weer wat fotootjes van Juliette. Geniet lekker , verheugen ons om jullie in mei weer te zien . Liefs xx
Gé de Jong heeft geschreven op 18 maart 2017
Mooi dat jullie weer varen. Het blijft leuk om regelmatig te kijken waar jullie liggen en of het weer zich gedraagt zoals dat hoort in dat gebied. Goede vaart.
Martina heeft geschreven op 20 februari 2017
Hallo Marjolein en Pouwel, Wat een mooie verhalen - zeker ook over die starry night - en wat heerlijk dat jullie nu veilig aan de overkant zitten. St. Maarten is zeker gezellig en dan met dochter en schoonzoon in de buurt! Heel erg genieten! En dat doen jullie! Hartelijke groet
Lies van de Meeberg heeft geschreven op 20 februari 2017
Hoi globetrotters wat geweldig wat jullie mee maken lees jullie verhalen ben zelf net terug van Cuba behouden reis maar weer groet Lies