Wij vinden het leuk als je een reactie stuurt. Hij wordt geplaatst op onze website zodra wij internet weer hebben. Je e-mailadres wordt niet in het gastenboek opgenomen.

Schrijf hier je reactie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
267 berichten.
Marjan schreef op 31 december 2017:
Wij wensen jullie een mooi zeil jaar toe met prachtig weer . Geniet van elkaar en het moment We missen jullie op de golf baan, maar dat halen we tzt wel in . Ook groet van pieter
Gé en Ingrid de Jong schreef op 30 december 2017:
Wij wensen jullie het allerbeste voor 2018. We hopen van harte dat alle plannen volgens plan gerealiseerd kunnen worden. Jammer dat jullie nog niet op AIS zichtbaar zijn. Hartelijke groet, Ingrid, Gé
Zuur schreef op 29 december 2017:
Dag lieve wereldzeilers, ik heb net jullie verslag van de afgelopen ervaringen gelezen bij terugkomst in de Carrib. Hier hebben we ook te maken met jet leven zoals dat zich aandient. De vader van Guus mijn grote vriend de ouwe Javaan (87) heeft zijn laatste adem uit geblazen. Guus zit nu haar toespraak te schrijven voor het het afscheid morgen. Bijzondere dagen met het gezins/familie gevoel van Kerst zoals het goed voelt. Goede vaart lieve vrienden, Z&G
Elisabeth schreef op 28 december 2017:
Lieve Pouwel en Marjolein, Wat een belevenissen sinds jullie vertrek. ALs ik het zo lees hard werken gepaard met momenten van plezier en genot. Ik wens jullie een behouden vaart wetende dat er een engeltje op jullie schouder met jullie mee reist die jullie zal beschermen. Dikke knuffel en veel liefs,
Wicher & Svetlana schreef op 23 december 2017:
Alvast een hele fijne kerst! Blijft klussen zo'n boot, wij zijn ook weer lekker bezig met de onze ?. Veel vaarplezier, Svetlana en Wicher.
Harald de Vlaming schreef op 20 december 2017:
Dat ziet er uit als vakwerk, klasse !!!! Nu varen en op pad. Gezellige (warme) kerst. groet Harald en Ingrid.
Ed en Herma Wycisk schreef op 19 december 2017:
De feestdagen komen eraan en jullie gaan de kerstdagen gezellig doorbrengen met nieuwe interessante zeilvrienden. Het koude Holland missen jullie dan ook niet. Genoten van jullie reisverslag. Hard buffelen noemen wij het om de Gwelan weer zeilklaar te krijgen. De tocht naar het noorden, richting NY, betekent kou en slecht weer. Je mooie bruine kleurtje, Pouwel, verdwijnt als 'sneeuw voor de zon'. Een goede start in 2018 en behouden vaart!! Hartelijke groeten van ons!
Mark en Melinda schreef op 10 december 2017:
Heerlijk, weer in de Caribbean! Nog even de laatste klusjes en weer verder zeilen. Iets noorderlijker is het al een beetje koeler kunnen we uit ervaring melden. We gaan elkaar vast nog treffen ergens in de Carieb of de eastcoast ? Veel zeilplezier.
Pieter Jan & Renske schreef op 9 december 2017:
Diepe bewondering, Pouwel, voor je gezwoeg onder het zeiltje. Wat betreft bbmotor: zou dat niet oude brandstof kunnen zijn? Monteur vertelde me dat euro loodvrij al na 1 maand bedorven is. Wat leuk dat jullie weer op de boot zijn, we volgen jullie nauwgezet. Behouden vaart straks!
Harald de Vlaming schreef op 28 november 2017:
Yesssss, back again en goed te lezen dat jullie weer veilig daar zijn, leuk !! Nu ff stevig klussen, maar gelukkig is het lekker weer. Veel succes. Gr Harald en Ingrid.
Gé de Jong schreef op 28 november 2017:
Goed te lezen dat jullie er weer zijn en de eerste klussen hebben gedaan. Zuur van dat dek, maar een goede kit doet wonderen. Wel een klereklus. We gaan jullie weer met belangstelling volgen. Een verzoek: als je ergens aankomt, laat dan de AIS nog een tijdje aan staan. In dat gebied kan het even duren voordat een ontvanger je oppikt.
Trees&Kees schreef op 3 augustus 2017:
Veel plezier nog in de carrieb. Hartelijke groeten van de Rebel vanaf La Gomera(aug 2017) :))
Arno van der Heijden schreef op 28 juli 2017:
Dag beiden, superleuke blog en zeilverhalen!! Daar waar wij nog ff van dromen? zeg. Hoorde ik net van deze zeilsite via Joost Ruis, ben gelijk gaan lezen. Toptip!!
Ingrid Lind schreef op 22 mei 2017:
Ja welkom weer in Nederland. Genoten van al jullie verhalen en hoop nog meer te horen als we elkaar weer in levende lijve zien. Wij zijn vanaf de 23e juni weer in NL. Tot snel. Nu lekker even de zeebenen rust geven. Ingrid
Marjolein & Pouwel schreef op 18 mei 2017:
Test
harald de vlaming schreef op 5 april 2017:
Leuk weer al jullie verslagen en wat een perfect weer om daar zo rond te varen, heerlijk !!!!! Groetjes Harald en Ingrid.
Ed schreef op 3 april 2017:
Hallo lieve mensen, even het gastenboek weer nieuw leven inblazen. De Caribische zwoelte zorgt er wellicht ook voor dat we hier rustig meedommelen, genietend van de nieuwe verhalen. Jullie blog begint al aardig op een mooie reisgids te lijken. Dat in de tijd heen en weer zeilen langs de verschillende eilanden biedt jullie straks een prima keuze als jullie later weer noordwaards gaan. Leuk om zo nu en dan weer even bij te lezen wat de avonturen zijn.
Egbert Brouwer schreef op 3 april 2017:
Ha Pouwel & Marjolein, ik heb jullie helaas niet gevolgd vanaf het begin (was jullie reis een beetje vergeten), maar gelukkig kwam ik het mailtje van Pouwel tegen dat hij stuurde na de crematie van MJ (alweer meer dan een jaar geleden!). Ben ondertussen helemaal bijgelezen! Wat een mooi avontuur en wat een heerlijke (en jaloers makende) verhalen. Volg jullie ondertussen op de voet vanuit Manilla (wij gaan eind mei na 3 heerlijke jaren weer terug naar NL). Reinier komt toevallig vanavond hier aan voor een weekje Filipijnen. Behouden vaart en hartelijke groeten, ook van Machteld.
Robert de Vlaming schreef op 24 maart 2017:
Ha Pouwel, Leuk je verhalen over jullie tocht te lezen. Herinneringen aan vroeger toen we in de Piraatjes begonnen.Ik lig al 10 jaar met mij boot Ubuntu in de Caraibean. Op het moment in Shelter Bay Marina Colon, Panama. Half mei daar weg en dan hoop ik half juni in St Maarten zijn. Las dat je een IridiumGo had, die ben ik net aan het bestellen. Laten we contact houden, misschien zien we elkaar daar ergens in de Carib. Hartelijke groet Robert
Martine en jd schreef op 22 maart 2017:
Lieve mensen, eindelijk weer even helemaal bijgelezen met al jullie verhalen na het vertrek uit St Maarten . Ziet er allemaal verrukkelijk heerlijk uit. Met een regenachtige dag hier helemaal. Zo te lezen hebben jullie mooie momenten beleefd op o.a. st Barth. Met onze verkiezingen net achter de rug hebben ze daar nog nooit van nivelleren gehoord . Wat een jachten !!! . Hier alles OK, deze week eerst oppas avond . Stuur via de app wel weer wat fotootjes van Juliette. Geniet lekker , verheugen ons om jullie in mei weer te zien . Liefs xx